Kihelyezett szolgáltatások

Taxversum kihelyezett könyvelés

Helyszíni könyvelés és bérszámfejtés

A Taxversum Könyvelő Iroda partnerei részére elérhetővé tette a kihelyezett számviteli szolgáltatásait.

 

Hogy pontosan mit is jelent ez a gyakorlatban és kinek ajánljuk?

A kihelyezett könyvelőnk heti egy vagy több alkalommal megjelenik az Ön telephelyén és egy kihelyezett munkaállomáson elvégzi az előre egyeztetett könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatásokat.

Ez a szolgáltatás megoldás lehet azon vállalkozások számára, akik nagyobb bizonylatszámuk vagy az adatbiztonság miatt nem szívesen tárolják számláikat még átmenetileg sem külső helyszínen. Mindemellett magasabb információ és a helyszíni konzultáció igénye indokolttá teszi az emeltszintű helyszíni szolgáltatást.

Tapasztalataink alapján a helyszíni könyvelés kiválóan ötvözi a külső és belső könyvelő előnyeit, és erőforrásigénye is rugalmasan tervezhető mind a megbízó, mind pedig könyvelőirodánk részéről.

 

A kihelyezett könyvelő-szolgáltatás előnyei:

  • Könyvelő kollégánk előre megállapodott napokon az Önök telephelyén végzi a munkát, így a könyvelői feladatok jól tervezhetően ezekre a napokra koncentrálhatók.
  • Könyvelő kollégánk szabadsága, esetleges megbetegedése idején helyettesítéséről gondoskodunk, ezért a könyvelés nem áll meg.
  • A kihelyezett könyvelőt egy teljes könyvelőiroda szakmai csapata támogatja.
  • Könyvelőink képzéséről, engedélyeiről könyvelőirodánk gondoskodik.
  • A kihelyezett könyvelőt megbízónkkal közösen választjuk ki, igazodva az igényekhez mind nyelvtudás, mind szakmai terület alapján. A számvitel területén szerzett tapasztalatunk garancia a megfelelő munkatárs megtalálására.
  • A könyvelői munkakör kialakításának költsége nem terheli ügyfeleinket. Kollégáink notebookkal dolgoznak, ezért csak egy íróasztalra és internetre van szükségünk, valamint a cég által is használt nyomtatóra. Igény szerint saját könyvviteli szoftverünket használjuk, ezért nem kell akár több százezer forintot beruháznia könyvelő program beszerzésére. Amennyiben az ügyél saját szoftveren szeretne könyveltetni, azt is meg tudjuk oldani.
  • Tekintettel arra, hogy az adatbázis a mi szerverünkön lesz tárolva, a könyvviteli adatok mentésének költségét és felelősségét is mi vállaljuk. Irodánkban és ügyfeleink irodájában bármikor hozzáférünk a könyvelés adataihoz, ezért, ha éppen olyan napon van szükség adatokra, amikor kihelyezett kollégánk nem a Megbízónál dolgozik, akkor is tudunk számviteli adatokat szolgáltatni.
  • A könyvviteli és munkaügyi szoftver jogszabálykövetése könyvelőirodánkat terheli.
  • A bizonylatok helyben rendelkezésre állnak, ha a Megbízó bármely kollégájának szüksége van rá, a könyvelői mappákban könnyen és azonnal megtalálja.
  • Az esetleges szezonalitást a könyvviteli munkában kezelni tudjuk, ezért átmenetileg növelhető vagy csökkenthető a helyszíni könyveléssel töltött idő.
  • Könyvelőirodaként felelősségbiztosítással rendelkezünk, így az esetleg hibákért könyvelői biztosításunkkal helyt tudunk állni.
  • Ügyfelünk közvetlen kapcsolatot tud tartani kihelyezett könyvelőnkkel, aki – megállapodás alapján – akár a pénzügyi folyamatokat is tudja tapasztalatával támogatni.
  • Munkaszerződésben könyvelőirodánk áll a kihelyezett könyvelővel, ezért a munkajogi kötelezettségek elsősorban nálunk merülnek fel.
  • Szükség esetén főkönyvelőnkhöz lehet fordulni szakmai kérdésekkel, így megalapozottabb és sokoldalúbb választ tudunk adni a könyvviteli kérdésekre.
  • Munkaügyi kérdésekben és munkaügyi papírok kezelésében kihelyezett könyvelőnk – bérszámfejtő kollégánk támogatásával – helyben tud segítséget nyújtani.
  • A könyvvizsgálat ideje racionalizálható, hiszen a könyvvizsgálónak nem kell a könyvelőirodába és a partnerhez is ellátogatnia.
  • Az elszámolás igazodik az elvégzett munkához, hiszen jellemzően kihelyezett könyvelőnk által ledogozott időszakhoz kötődik.

 

Szeretnénk hosszútávon,
igazi bizalmi partnerei lenni Önnek!

Budapesti és veresegyházi könyvelőirodáinkban a számviteli és adózási feladatok ellátásán túl pályázati és üzletviteli tanácsadással is segítjük ügyfeleinket, hogy tevékenységük során megalapozott, jó üzleti döntéseket tudjanak hozni.

A Taxversum Könyvelő Iroda nem szolgáltatásokat, hanem megoldásokat kínál partnerei számára!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Ellenőrző kód: captcha