Miért érdemes kalkulálni velünk?

Tisztában vagyunk vele, hogy a könyvelőválasztás bizalmi kérdés és általában csak utólag derül ki, hogy eredményes volt-e.

 

Minden cégvezető számára fontosnak, hogy ne csak az általunk elmondottak alapján kelljen megítélnie cégünket, hanem mások véleményét is megismerhesse. A szubjektíven válogatott referenciák helyett mindannyian sokkal többre tartjuk a nyílt, átlátható és harmadik fél által ellenőrzött visszajelzéseket.

 

Ezért csatlakoztunk a BIX rendszerhez, melyen keresztül ügyfeleink őszintén megírhatják részletes tapasztalataikat, pozitív és negatív élményeiket szolgáltatásainkkal kapcsolatosan. Ezt követően a BIX-et üzemeltető Bizalmi Kör ellenőrzi, hogy valódi üzleti kapcsolatról van-e szó, majd közzétételre kerül az ügyfélvélemény.

 

Mind a névvel, mind a név nélkül adott visszajelzések összessége alapján, valamint a Bisnode megbízhatósági indexével kiegészítve létrejön a vállalkozás Bizalmi Indexe (BIX-indexe).

 

Célja, hogy a Facebook, Google vagy Booking.com oldalakon található értékelésekhez hasonlóan, de ellenőrzött referenciákat nyújtva segítse a jövőbeni üzleti együttműködéseket.

 

Tekintse meg BIX adatlapunkat itt és olvassa el az ellenőrzött referenciákat.

 

BIX adatlap

 

Néhány a kedvenceink közül:

“Az együttműködés nagyon gördülékeny. Nagy előny, hogy a 21. század igényeihez igazodva lehetőséget biztosítanak a dokumentumok online felületen való átadására. A határidőket mindig betartják, ha pedig bármilyen egyeztetést szeretnénk, akkor szinte azonnal biztosítanak időpontot a megbeszéléshez.”
Balázs Szabolcs, ügyvezető, Trendpire Kft

 

“A Taxversum egy éve vette át könyvelésünket. Pontos, figyelmes csapat, akik mindig rendelkezésre állnak és segítenek nem csak a szigorúan vett könyvelési, de a vállalkozásunkkal kapcsolatban felmerülő egyéb kérdés megoldásában is.”
Kiss Péter, ügyvezető tulajdonos, F-ACT Interiors Kft.

 

“Zoliéktól rendszerint nyugodtabban távozom, mint ahogy megérkeztem, a riportokat pedig most kezdtük kapni, de már jelentős többletinformációm van a cégem működéséről. Emellett emberileg is nagyszerű partnerek. Aki vállalkozó, tudja, hogy ez mekkora kincs. Rendkívül elégedett vagyok.”
Gangel Péter, ügyvezető, Bizalmi Kör Kft.

 

“A Taxversum könyvelő iroda évek óta partnerem. Magas szintű szolgáltatást nyújtanak akár magyar, akár angol cégek könyveléséről legyen is szó. A pontosság náluk alapkövetelmény. Megoldás centrikusak az előírások betartása mellett is ! Bátran ajánlom őket, ha megbízható könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatásra van szükséged.”
Fehér József, ügyvezető, Golden Towers Kft.

 

Mi azt kérjük Öntől, hogy mondja el, melyek vállalkozásának fő jellemzői, ossza meg velünk az elvárásait, találjuk ki közösen, milyen szolgáltatásokra lesz szüksége. Hívhat telefonon, várjuk e-mail üzenetét, de örömmel állunk rendelkezésére személyesen is. Várjuk megtisztelő megkeresését!

 

Árajánlatkérés