A Taxversum árazásának tényezői

Szolgáltatásaink árainak meghatározásakor több szempontot veszünk figyelembe. A könyvelési szolgáltatás, vagy az adótanácsadás nem egy standardizálható termék, amely azonos formában bárkinek ugyanúgy használható, ezért az ár kialakítását is egyedi kalkuláció előzi meg.

Az ár tehát mindig megállapodáson alapszik, és arányban áll a végzett munkánkkal, illetve az ehhez kapcsolódó felelősségvállalásunkkal. Az év közbeni jelentős könyvelési többletmunkák természetesen az árat is befolyásolják.

 

Nem feltétlenül az olcsó könyvelési munkán tud cége spórolni, hiszen amit a könyvelési díjon megtakarít, azt a nem megfelelő számviteli, adózási tanácsokon könnyen többszörösen elveszítheti.

 

Tudjuk, hogy a könyvelési szolgáltatás nem termel közvetlenül bevételt, de az, hogy a vállalkozás vezetője tisztán láthassa eredményességét és objektíven fel tudja mérni cége teljesítményét, nem lehetséges megbízható, pontos könyvvezetés nélkül.

Mi azt kérjük Öntől, hogy mondja el, melyek vállalkozásának fő jellemzői, ossza meg velünk az elvárásait, találjuk ki közösen, milyen szolgáltatásokra lesz szüksége. Hívhat telefonon, várjuk e-mail üzenetét, de örömmel állunk rendelkezésére személyesen is. Várjuk megtisztelő megkeresését!

 

Árajánlatkérés