Adatvizualizáció

LÁSSON TISZTÁN CÉGE PÉNZÜGYEIBEN IS!

Egy vállalkozás irányítása hasonlatos egy repülőgép irányításához.
A cégek vezetőinek ugyanolyan pontos információkra van szüksége a jó döntésekhez, mint egy pilótának.
Erre nyújt megoldást a Taxversum Könyvelő Iroda adatvizualizációs szolgáltatása.

INTELLIGENS ÜZLETI JELENTÉSEK

Átlátható pénzügyi kimutatások, meglévő könyvelési adatokból, bárhol, bármikor.
Az automatizált menedzsment riportok megteremtik az összhangot a könyvelői munka és a cégvezetés között. Felejtse el az excel függvényeket és az óriás táblázatokat!
Üdvözölje a mindenki számára könnyen érthető ábrákat a R!PORT segítségével!

taxversum services 2
Megbízhatóság

Pontos, precíz munkavégzés, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen a félreértések utólagos javításával foglalkozni. Az átlátható kimutatásoknak hála azonnal kiszűrhetőek a tévesen rögzített tételek vagy a hiányzó számlák.

 

taxversum services 3
Tájékoztatás

Automatikus adózási értesítők segítségével mindig időben kap tájékoztatást az esedékes befizetésekről, illetve a céget érintő lehetőségekről. A rendszerben láthatóvá válnak a hasznos üzleti mutatók, mellyel megteremtődik a cég és a könyvelés közti közös nyelv is.

Tanácsadás

Proaktív együttműködés a cégvezetők számára értékes optimalizálási, költségcsökkentési, illetve hitelfelvételi opciókról.

taxversum services 3
Rugalmasság

Bárhonnan elérhető, biztonságos felhőalapú adattárolás és ingyenes mobil applikáció segítségével az elkészült havi jelentések bármikor megtekinthetőek.

Bízza ránk a könyvelését, Önnek csak az üzlettel kell foglalkoznia!

Mit nyújt Önnek a Taxversum Könyvelő Iroda?

A magyar vállalkozások egy része azért megy tönkre, mert nem fordítanak megfelelő figyelmet a számviteli adminisztrációra, a pénzügyi-, illetve az adótervezésre. A magyar számviteli és adózási környezet olyan rizikófaktor, amelynek alapvető ismerete nélkül egy cég nem tud hosszú távon sikeresen működni. A Taxversum Könyvelő Iroda segít Önnek feltárni a rejtett kockázatokat, megszervezni a számviteli rendszerét, optimalizálni az adózási környezetét és azonnali pénzügyi információkkal javítani a vállalkozása működését. Mindezek mellett a Taxversum Könyvelő Iroda magas színvonalon, a legmodernebb informatikai háttérrendszer segítségével adminisztrálja az Ön cégének pénzügyi és számviteli folyamatait.

A Taxversum Könyvelő Iroda célja, hogy  levegye az Ön válláról a számviteli adminisztrációs terheket, hogy Önnek csakis azzal kelljen foglalkozni, amihez a legjobban ért: A VÁLLALKOZÁSÁVAL!