Információk a Taxversum Könyvelő Irodáról

csoportkép

A Taxversum Könyvelő Iroda megkülönböztetett figyelemmel fordul az ügyfelei felé!

 

Az egyre összetettebb, bonyolultabb és gyakran változó adózási rendszer, valamint a bővülő adminisztrációs kötelezettségek olyan kihívásokat jelentenek a gazdasági élet szereplői számára, amelyekre szakértő cég bevonása nélkül nem tudnának megfelelően válaszolni. A Taxversum Könyvelő Iroda nem szolgáltatásokat, hanem megoldásokat kínál partnerei számára:

 

  • Ügyfélbarát együttműködést könyvelési és számviteli területeken
  • Innovatív, rugalmas kiszolgálást a bérszámfejtési és a munkaügy területén
  • Azonnal hasznosítható, praktikus megoldási javaslatokat az adózás területén
  • Minőség orientált, közvetlen szakmai kapcsolattartást a partnereinkkel

A KEZDETEKTŐL STABIL HÁTTERET JELENTÜNK

A Taxversum Könyvelő Irodát, néhány évvel ezelőtt két nagy tapasztalatú, közgazdász-, mérlegképes könyvelő és adótanácsadó végzettségű szakember alapította, akik többéves gazdasági felsővezetői tapasztalatokkal is rendelkeznek.

 

Cégünk a kezdetektől igyekszik hathatós segítséget nyújtani a gazdasági élet szereplői számára, jellemzően a szolgáltató, technológiai és kereskedelmi szektorban. Szakembereink felhalmozott tapasztalatai alapján képesek vagyunk a nagyobb vállalatok számára is minőségi könyvelési, számviteli, bérszámfejtési, adó-, és üzletviteli tanácsadói szolgáltatásokat nyújtani.

 

Munkatársainkkal együtt úgy gondoljuk, hogy egy könyvelőiroda fontos értéke a magas szakmai felkészültség mellet a kellő informáltság, a precíz és hatékony munkaszervezés és az empatikus, rugalmas ügyfélkezelés. Tudjuk, hogy a könyvelés folyamata az üzleti célok elérésének egyik lényeges alappillére. Így mindannyian azon munkálkodunk, hogy megbízható és stabil szakmai hátteret biztosítsunk a hozzánk forduló ügyfelek számára, hogy megóvjuk őket a folyamatosan változó adójogi, gazdasági környezet kihívásaival szemben.

MINŐSÉG, ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Taxversum Könyvelő Iroda a szakértői csapatEgyüttműködésünket az állandó kapcsolattartás és a korrekt, naprakész információátadás jellemzi. Az Öntől kapott számviteli adatokat összegezve és elemezve, visszajelezzük Önnek vállalkozása pénzügyi mutatóit, így segítve Önt, hogy a legjobb üzleti döntéseket hozhassa meg.

 

Akik már minket választottak, azok tudják, hogy tapasztalatunk és szakértelmünk valós segítséget jelent a vállalkozásuk mindennapi működtetésében. Tisztában vannak azzal is, hogy bizalommal fordulhatnak könyvelőirodánkhoz minden szakmai kérdésben, mert hozzáértésünk mellé megkülönböztetett figyelem, gondosság és megbízhatóság is társul.

 

Szeretnénk, ha Önnek mi jelentenénk a legjobb választást, amikor könyvelését illetően mellettünk dönt. Tevékenységünk színvonalának fejlesztése érdekében folyamatosan képezzük magunkat és a kollégáinkat is. Szakmai tapasztalatainkra építve azonnal hasznosítható, gyakorlatias információkkal, praktikus tanácsokkal segítjük partnereinket, így adva át tudásunk legjavát.

Mindezt az Ön nagyobb biztonsága érdekében, a Taxversum Könyvelő Iroda garanciával társított könyvelői felelősségbiztosítással nyújtja.

REFERENCIÁINK

RÓLUNK MONDTÁK

A CSAPAT

Tel: +36 30 269 0525
Email: szollosi.szilvia@taxversum.com

Szöllősi Szilvia

Ügyvezető - Közgazdász -Mérlegképes könyvelő - Adótanácsadó

Tel: +36 30 633 7541‬
Email: gyori.ildiko@taxversum.com

Győri Ildikó

Közgazdász, Adótanácsadó, Mérlegképes könyvelő, IFRS mérlegképes könyvelő