Pályázatírás

Pályázatkészítés – projektmenedzsment szolgáltatásTaxversum Könyvelő Iroda pályázat írás

(A Taxversum Könyvelő Iroda együttműködő partnerén keresztül biztosítja a Pályázati szolgáltatást.)

 

A Taxversum Könyvelő Iroda partnerei számára tisztán sikerdíjas konstrukcióban az EU Pályázati és Fejlesztési Iroda szolgáltatja a pályázatírói szolgáltatást.

 

A szolgáltatás keretében a hazai, Európai Uniós és Brüsszeli források igénybevételéhez elkészíti a teljes körű dokumentációt, akár a vállalaton belüli projektmenedzsment csoport felállítása mellett is.

Segít lehívni a már megnyert forrásokat, felügyeli a projekthez kapcsolódó adminisztrációt úgy, hogy az teljes mértékben megfeleljen a finanszírozó követelményeinek, illetve részt vesz a források lehívásához kapcsolódó ellenőrzések előkészítésében, illetve lebonyolításában. Végigkíséri a projektet egészen az utolsó kötelező jelentés elkészítéséig.

 

Pályázatírói szolgáltatások:

 

Pályázatfigyelés (díjmentes)

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a pályázatokat kiíró nemzetközi, európai uniós, költségvetési és regionális szervekkel. Munkatársaink több száz forrásból kutatják partnereink tevékenységi körének, profiljának és jövőbeni elképzeléseinek megfelelő aktuális hazai, illetve Európai Unió által társfinanszírozott pályázati lehetőségeket (vissza nem térítendő támogatások, visszatérítendő támogatások, kedvezményes hitellehetőségek, stb.), annak érdekében, hogy Ön a legnagyobb eséllyel megtalálja a projektjéhez illeszkedő pályázati lehetőséget.

 

Szakmai konzultáció, pályázati tanácsadás (díjmentes)

A sikeres együttműködés érdekében szakértőink személyes konzultáció keretében egyeztetnek Önnel projektötletéről, fejlesztési elképzeléseiről. A konzultáció kiemelten fontos azon partnereink számára, akik még nem pályáztak, hiszen a támogatások sikeres felhasználásához elengedhetetlen a megfelelő projektmenedzsment biztosítása. A szakmai konzultáció a projekt fázisától függően alkalmat nyújt arra, hogy projektgenerálás keretében elképzeléseit átbeszéljük, projekttervét meghatározzuk.

 

Pályázat tanácsadás szolgáltatás részletezése:

 • Projektgenerálás
 • Pályázati portfolió összeállítása
 • Előminősítés

 

Pályázatok kidolgozása

Az adatlapokat, csatolandó mellékleteket a szigorú tartalmi és formai előírásoknak megfelelően dolgozzuk ki. Szükség esetén külső szakértőink segítségével az Ön igényei szerint, akár megvalósíthatósági tanulmányok, műszaki és hatástanulmányok kidolgozását is vállaljuk. A projekt adatlapot és kötelezően csatolandó mellékleteit, a pályázati felhívás és útmutató irányadása szerint, valamint a Közreműködő Szervezettel történt folyamatos egyeztetést követően nyújtjuk be.

 

Pályázat kidolgozás részletezése:

 • Pályázati dokumentáció kidolgozása
 • Megvalósíthatósági, vagy egyéb szakmai tanulmány kidolgozása
 • Esetleges hiánypótlás esetén hiánypótló dokumentáció elkészítése
 • Benyújtott pályázatok nyomon követése

 

Pályázatok utógondozása

A pályázatban megfogalmazott fejlesztések kivitelezése, a megvalósult projekt lebonyolítása komplex munkát kíván a nyertes pályázóktól, ezért miután pályázatát támogatásra ítélték, az EU Pályázati Iroda átfogó projektmenedzsment szolgáltatást nyújt Önnek.

 

Pályázatok utógondozása részletezése:

 • Támogatási Szerződés megkötésének támogatása
 • Projekt előrehaladási és indikátor jelentések elkészítése
 • Pénzügyi elszámolás dokumentációjának összeállítása és esetleges hiánypótlások kezelése
 • Éves monitoring jelentések elkészítése
 • Szerződésmódosítások elkészítése
 • Helyszíni ellenőrzések szakmai előkészítése

 

Szeretnénk hosszútávon,
igazi bizalmi partnerei lenni Önnek!

Budapesti és veresegyházi könyvelőirodáinkban a számviteli és adózási feladatok ellátásán túl pályázati és üzletviteli tanácsadással is segítjük ügyfeleinket, hogy tevékenységük során megalapozott, jó üzleti döntéseket tudjanak hozni.

A Taxversum Könyvelő Iroda nem szolgáltatásokat, hanem megoldásokat kínál partnerei számára!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Ellenőrző kód: captcha